Tuinontwerp Meppel

Een tuinontwerp in Meppel laten maken? Tiemens Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (bedrijfs)tuinen. Een tuinontwerp wordt gemaakt voordat we beginnen met het aanleggen van uw tuin. Een tuinontwerp wordt gemaakt aan de hand van wensen en ideeën van de klant met een professioneel van ons. In het definitieve tuinontwerp is gekeken naar de tuinaanleg vormgeving, gewenste stijl, mogelijkheden/beperkingen in het budget.

Tuinontwerp maak je met tekenjetuin®

Graag thuis aan de slag met uw tuinontwerp? Dat kan heel eenvoudig met ons tekenjetuin® programma. Van een buitenkeuken tot een speelgazon met grote zandbak, al uw tuinontwerp ideeën kunt u uitwerken in het tekenjetuin® programma. De mogelijkheden zijn breed, u kunt alle werkzaamheden zelf uitvoeren, bepaalde onderdelen laten aanleggen of alles onbezorgd uitbesteden. Bekijk de handige instructievideo van tekenjetuin® en ga gelijk aan de slag met uw tuinontwerp!

Tuinontwerp bedrijfstuin

De bedrijfstuin rondom uw bedrijf is de eerste indruk voor potentiële klanten en een belangrijk onderdeel van uw presentatie. In het tuinontwerp voor uw bedrijf in Meppel en omgeving houden we rekening met een goede uitstraling maar ook met functionaliteit voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan toegankelijkheid, verlichting, fietsenstandaards, afvalbakken etc.

Bestrating

In het tuinontwerp nemen wij ook graag een bestratingsplan mee. Bestratingen vormen een groot gedeelte van veel tuinen. De bestrating is vaak erg bepalend in een tuin door de materialen waaruit terrassen en paden bestaan waardoor de hovenier dat graag meeneemt in het tuinontwerp om het gehele tuinadvies goed uit te kunnen voeren.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een tuinontwerp in Meppel en omgeving laten uitvoeren of heeft u nog vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Naam (verplicht)

E-mail-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht