Tuinman gezocht

Op zoek naar een tuinman in Meppel en omgeving? De tuinman van Tiemens Tuinen schakelt u in voor de onderhoud aan uw tuin want wij beschikken over een VCA diploma. Wij hebben kennis over onder meer beplanting, snoeien, ziekten en plagen en zijn opgeleid om te werken met bestrijdingsmiddelen.

Wat kost een tuinman?

De tuinman van Tiemens Tuinen hanteert geen vaste m2 prijzen maar altijd een offerte op maat. De kosten zijn verschillend want dat hangt af van uw wensen. Wij komen naar u toe om uw eisen en wensen met betrekking tot de aanleg van de tuin te bespreken. Hierna wordt er altijd een vervolgafspraak ingepland om het tuinontwerp te bespreken en de kosten van de tuinaanleg toe te lichten. De tuinman kan naast de tuinaanleg ook extra opties voor u uitvoeren zoals mooie verlichting of een vijver.

Voor het tuinontwerp hanteren wij wel vaste kosten. Wij maken een schetsontwerp naar aanleiding van het eerste gesprek. Na uw goedkeuring maken wij een uitgewerkte ontwerptekening. Deze zullen wij in een vervolgafspraak toelichten. Vervolgens gaan we een datum met u inplannen waarop we aan de slag gaan met het aanleggen van de tuin.

Dé tuinman voor onderhoud aan uw tuin

Tiemens Tuinen zorgt er graag voor dat uw tuin er het hele jaar mooi en verzorgd bij ligt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het onderhoud aan uw tuin. Veel bedrijven kiezen voor een jaarrond onderhoudscontract, waarbij wij u het gehele tuinonderhoud uit handen nemen. Zo blijft uw tuin een visitekaartje voor uw bedrijf! Ook voor particulieren staat de tuinman voor u klaar om uw tuin te onderhouden. We kunnen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bij u langs komen. Wilt u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Naam (verplicht)

E-mail-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht