tekenjetuin®, hoe werkt het?

Met tekenjetuin® van Tiemens Tuinen wordt zelf een tuinontwerp maken een fluitje van een cent! Een speelgazon met zandbak en zonneterras? Of een siertuin met zwemvijver, buitenkeuken en loungebanken? Het kan allemaal, u bedenkt het… en met tekenjetuin® werkt u uw ideeën moeiteloos uit!

Meteen aan de slag of meer weten? Bekijk de handige instructievideo van tekenjetuin® en leer in een paar minuten hoe u zelf een professioneel tuinontwerp maakt.

Zodra u de tekenjetuin®-button aanklikt, kunt u beginnen. U kiest een plattegrond en schetst, selecteert, sleept, vergroot, verkleint en verplaatst vervolgens alle elementen die u een plekje in uw tuin wilt geven. Wanneer u een inlogcode aanmaakt, kunt u uw ontwerp bovendien zo lang bewaren en zo vaak bewerken als u wilt. En als u klaar bent bovendien meteen de stuklijst downloaden. Handig én leuk als u uw resultaat wilt laten zien of voorleggen aan anderen! Maar ook gemakkelijk wanneer u het wilt bespreken met een vakman van Tiemens Tuinen bijvoorbeeld.

Bent u tevreden en is alles in orde? Dan is het tijd om het uit te voeren! De mogelijkheden zijn legio: alle werkzaamheden zelf uitvoeren, bepaalde onderdelen laten aanleggen of alles onbezorgd uitbesteden. Door Tiemens Tuinen bijvoorbeeld! Wij ondersteunen u desgewenst graag met een advies op maat, een offerte, ondersteuning bij de uitvoering of het volledige projectmanagement.

Tiemens Tuinen biedt de unieke tekenjetuin®-service als eerste in de regio aan. Bij Tiemens Tuinen kan voortaan iedereen moeiteloos een professioneel tuinontwerp maken. Gratis en 100% compleet!

Ontwerp uw eigen tuin met Tekenjetuin®

Met tekenjetuin® schetst u in een handomdraai uw eigen droomtuin. 100% compleet! Maak stap- voor- stap kennis met het online tekenprogramma tekenjetuin®.