Hovenier Meppel

Als hovenier in Meppel is Tiemens Tuinen al 20 jaar een bekend begrip. Ons motto is “een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wij luisteren naar uw wensen en bieden u de aanpak die uw tuin nodig heeft.

De hovenier voor alle tuinen in Meppel en omgeving

Wij hebben veel hoveniersprojecten in Meppel en omgeving gerealiseerd, wij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de regio. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of het nu om een kleine tuinklus gaat of om een complete tuinrenovatie, wij als hovenier in Meppel ontzorgen u. Van het gazon maaien tot een mooi tuinontwerp en het realiseren daarvan. Op onze pagina projecten ziet u een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd.

Ruime ervaring als hovenier in Meppel!

Tiemens Tuinen is al 20 jaar hovenier in Meppel en omgeving en is een ervaren partner om het beheer van uw groen in handen te geven. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud of tuinontwerp.
Als hovenier in Meppel en omgeving kunnen wij u helpen bij het aanleggen van een terras, bestrating, beplanten en het aanleggen van een vijver. Maar het belangrijkste is een samenhangende en goede uitstraling van uw tuin. Niet alleen uw eigen tuin kunnen wij aanleggen maar ook voor bedrijfstuinen kunt u bij ons terecht. Als hovenier komen wij met creatieve ideeën die passen bij de gewenste uitstraling en sfeer!

Neem contact met ons op

Naam (verplicht)

E-mail-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht