Tuinaanleg Meppel, van advies tot en met tuinaanleg

Voor tuinaanleg in Meppel en omgeving kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw tuin (opnieuw) laten aanleggen of renoveren. Dit gebeurt in veel gevallen aan de hand van een tuinontwerp/ -schets. Voordat we starten met de tuinaanleg in Meppel maken wij een tuinontwerp/-schets aan de hand van de wensen en ideeën van de klant, aangevuld met een professioneel advies van ons. In het uiteindelijke plan is dan rekening gehouden met tuinaanleg vormgeving, gewenste stijl, mogelijkheden/beperkingen en het budget.

Tuinbestrating

Bij de tuinaanleg vormt de bestrating een groot gedeelte van veel tuinen. Vaak veronderstellen mensen dat een hovenier tijdens het aanleggen van de tuin dit niet kan verzorgen. In tegenstelling tot deze opvattingen is het juist de hovenier die in zijn tuinadvies graag een bestratingsplan opneemt. De materialen waaruit terrassen en paden bestaan zijn zo bepalend in de tuin dat de hovenier voor tuinen hier graag zelf rekening mee houdt in het tuinontwerp en de tuinaanleg. Tevens draagt hij bij voorkeur zelf zorg voor de realisatie van het bestratingsplan, omdat pas dan uw hoveniersbedrijf in is om het gehele tuinadvies goed uit te voeren.

Tuinaanleg en onderhoud

Naast de tuinaanleg is het ook mogelijk om het onderhoud aan ons over te laten in de vorm van een onderhoudscontract. In dat geval komen wij periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, uw tuin te onderhouden volgens overeengekomen afspraken. Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier, neem dan gerust contact op.

Neem contact met ons op

Naam (verplicht)

E-mail-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht