Advies en Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor een tuin van Tiemens Tuinen. Onze tuinontwerper is in staat een stijlvol, eigentijds en realistisch ontwerp te maken dat aansluit bij uw wensen.
Alt text for the image

Aanleg en Renovatie

Indien u uw tuin (opnieuw) wilt laten aanleggen of renoveren zal dit in veel gevallen moeten gebeuren aan de hand van een tuinontwerp/ -schets. Een tuinontwerp/-schets ontstaat aan de hand van de wensen en indeeën van de klant, aangevuld met een professioneel advies van de hovenier.

Bestratingen

Wij laten u graag zien hoe je creatief met bestratingen om kunt gaan in een buitenruimte. Of het nu om een particuliere tuin of een bedrijfstuin gaat, de bestrating is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp.

Onderhoud

Het is mogelijk uw tuinonderhoud in zijn geheel uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. In dat geval komen wij periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, uw tuin onderhouden volgens overeengekomen afspraken.

Tuinen

Tiemens Tuinen is al ruim 20 jaar een bekend begrip. Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen adviseert u graag over het ontwerpen van een nieuwe tuin, maar ook over het veranderen van bestaande tuinen of onderhoudsplannen. Natuurlijk worden deze plannen helemaal aangepast op uw wensen. Wij vinden het leuk als u zelf met een idee komt. Zo’n idee zetten wij met veel plezier om in een praktisch uitvoerbaar plan.

Wij lichten tuinontwerpen toe

Wij zijn gewend onze ontwerpen en/of plannen persoonlijk toe te komen lichten. Al pratend ontstaan soms leuke variaties, of zelfs geheel nieuwe ideeën, die we graag meenemen. Het ontwerpen van een tuin zien wij als een proces van wisselwerking tussen u als klant en ons als deskundige praktijkmensen. U weet na zo’n gesprek goed hoe uw tuin eruit gaat zien en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast praten we niet alleen maar over planten, ook elementen als een tuinoverkapping of een zwemvijver worden meegenomen in de plannen. Lees op de pagina Tuinaanleg wat er allemaal mogelijk is.

Daarna kunnen wij een vrijblijvende offerte maken, die – als extra service voor u – geheel is gespecificeerd per onderdeel van de tuin. Bij ons dus geen verborgen kostenposten of andere verrassingen! Mocht u zelf werkzaamheden willen verrichten in de tuin, dan kunnen wij dat op een passende manier verwerken in de offerte.

Binnen budget

Het werken met een budget is voor ons geen enkel probleem, wij zullen dan ook binnen de grenzen van uw budget werken en daar een creatief plan voor ontwikkelen.

Zijn we het samen eens over hoe het worden moet, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Bij het aanleggen van tuinen komt veel kijken. Wij hebben alle materialen en verdere benodigdheden in huis die daarvoor nodig zijn zodat uw wensen vlot werkelijkheid zijn.

Als u geïnteresseerd bent in wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag vrijblijvend eens praten en schetsen, zonder dat u ergens toe verplicht bent.

Ontwerp uw eigen tuin met Tekenjetuin®

Met tekenjetuin® schetst u in een handomdraai uw eigen droomtuin. 100% compleet! Maak stap- voor- stap kennis met het online tekenprogramma tekenjetuin®.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Aarzel niet. Neem contact met ons op.