Hovenier bedrijfstuinen

Als hovenier van bedrijfstuinen weten wij dat een mooie tuin het aanzien van uw bedrijf zeker kan verhogen. Een bedrijfstuin rondom het bedrijfspand bepaalt mede het gezicht van een onderneming. Wat een bedrijf wil uitstralen komt tot uitdrukking in een tuin. Het aangezicht van de entree is bepalend. Wij hebben als hovenier van bedrijfstuinen vakkundige medewerkers in dienst die zich geheel toespitsen op de functionele en creatieve inrichting van tuinen. De creatieve inrichting is belangrijk voor uw collega’s, zij moeten zich kunnen ontspannen in een voor hun prettige buitenruimte.

Lees meer

Wanneer de tuin is aangelegd is het voor ons geen enkel probleem om de tuin te onderhouden, zodat deze er te allen tijde in optima forma bij ligt. Behalve voor tuininrichting staat Tiemens Tuinen garant voor de bestrating rond uw pand. Wij zorgen ervoor dat uw klanten hun voertuigen op een keurige parkeerplaats kunnen achterlaten. Bovendien zijn we deskundig in civiel technisch werken, zoals rioleringen en infiltratie van het regenwater. Wij laten u graag zien hoe je creatief met bestratingen om kunt gaan in een buitenruimte. Of het nu om een particuliere tuin of een bedrijfstuin gaat, de bestrating is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp.

Ontwerp

De bedrijfstuin rondom uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van uw presentatie. Voor potentiële klanten is het mede bepalend voor een eerste indruk, uw bestaande klanten zullen worden bevestigd in uw ideeën over kwaliteit en zorg. Daarnaast is het een feit dat een goede buitenruimte gunstige effecten heeft op de gezondheid en het welbevinden van uw werknemers. Een goed ontwerp is de basis voor een tuin van Tiemens Tuinen. Onze tuinontwerper is in staat een stijlvol, eigentijds en realistisch ontwerp te maken dat aansluit bij uw wensen. 

Lees meer

Een gevarieerd lijnenspel, goede verhoudingen en de juiste materiaalkeuze zorgen voor een tuin die in balans is en de basis vormt voor jarenlang tuinplezier. Daarnaast houden we rekening met functionaliteit. We denken na over aspecten als toegankelijkheid, verlichting, fietsenstandaards, afvalbakken, voldoende parkeergelegenheid vlaggenmasten enzovoorts waarbij we uw bedrijfsvorm en -grootte zeker niet uit het oog verliezen. Heeft u interesse in een ontwerp van Tiemens Tuinen? Neem contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Onderhoud

Tiemens Tuinen, verzorgt als hovenier voor bedrijfstuinen, bij bedrijven, woningcorporaties, overheden en instellingen (vaak al jarenlang) het tuinonderhoud. Wij hebben een aantal hoveniers in dienst die zich uitsluitend bezighouden met het onderhouden van bedrijfstuinen. Zij beschikken ook over een VCA* diploma en hebben onder meer kennis van beplanting, snoeien, ziekten en plagen en zijn opgeleid om te werken met bestrijdingsmiddelen. Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier voor bedrijfstuinen, neem dan gerust contact op.

Lees meer

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het onderhoud aan uw bedrijfstuin. Veel bedrijven kiezen voor een jaarrond onderhoudscontract, waarbij wij u het gehele tuinonderhoud uit handen nemen. Zo is en blijft uw tuin een visitekaartje voor uw bedrijf! Binnen ons klantenbestand bevinden zich onder andere beheermaatschappijen, hotels, overheden, particuliere bedrijven en zorginstellingen. Heeft u interesse in (periodiek) onderhoud aan uw tuin? Wij denken graag met u mee. Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!